Порівняння
Додайте товари для порівняння
UAH
0
Мій кошик

Толокно ячмінне, Грін Віза, 200 г

В наявності
Артикул: 45041
57 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — от 40 грн.

Кур'єром по Одесі — безкоштовно.

Більше інформації про доставку

Оплата кур'єру або післяплата.

Опис

Толокно ячмінне - для оздоровлення шлунково-кишкового тракту.

Толокно - це продукт з цільного зерна, отриманий за особливою технологією.

Спочатку зерно найвищої якості (тільки таке зерно здатне прорости) промивають і поміщають у вологу та теплу середу для його проростання. Під дією вологи і температури в зерні відбувається його пробудження і природна ферментація. Зерно використовує весь свій природний потенціал для проростання: синтезуються нові біологічні речовини і збільшується кількість наявних.

Корисні властивості

Толокно ячмінне містить корисні поживні компоненти і широкий набір вітамінів і мінералів, завдяки яким володіє великою кількістю цілющих властивостей:

- покращує роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізує процес травлення і функціональний стан шлунка, оздоровлює мікрофлору кишечника;
- забезпечує профілактику появи або загострення запорів і геморою;
- надає жовчогінний ефект, покращує обмін речовин і регенерацію клітин, нормалізує рівень холестерину і цукру в крові;
- регулює функцію нервової системи, підтримує гормональний баланс в організмі;

- покращує стан суглобів, шкіри і волосся;
- сприяє нормалізації обміну речовин, допомагаючи контролювати вагу.

Склад

Толокно ячмінне з пророщеного зерна.

Спосіб застосування

2 столові ложки продукту залити склянкою (200мл) гарячої води або молока, ретельно перемішати. Настояти 10-12 хвилин. Додати за смаком сіль, мед, фрукти або горіхи.

Детальніше про корисні властивості толокна

Толокно - це продукт з цільного зерна, отриманий за особливою технологією. Спочатку зерно найвищої якості (тільки таке зерно здатне прорости) промивають і поміщають у вологу та теплу середу для його проростання. Під дією вологи і температури в зерні відбувається його пробудження і природна ферментація. Зерно використовує весь свій природний потенціал для проростання: синтезуються нові біологічні речовини та збільшується кількість наявних. У нашому випадку, всі вони залишаються в зерні - не "йдуть» у проросток. Таким чином, активізуються і примножуються всі корисні властивості зерна, а так само забезпечується його оптимальне засвоєння організмом. Надалі зерно підсушують і подрібнюють шляхом перетирання, застосовуючи зусилля зсуву - як би товчуть в ступі. В результаті, готовий продукт - толокно - стає унікальним джерелом необхідних для здоров'я речовин: вітамінів (B, PP, E,), мікро- і макроелементів (калій, кальцій, фосфор, магній, натрій, залізо, марганець і ін.), антиоксидантів , біофлавоноїдів, амінокислот і ферментів, складних вуглеводів, необхідних рослинних білків, жирів (в т.ч. лецитин) і харчових волокон. При чому, при вживанні толокна організм людини витрачає значно менше енергії на травлення та засвоєння його корисних складових, ніж при використанні традиційних зернових продуктів. Доведено, що в толокні проявляється ефект, коли живе цільне зерно володіє сильною комплексною дією за рахунок багаторазового посилення цілющих властивостей кожного з компонентів.

Цілющі властивості та смакові якості цього продукту приваблювали людей ще сотні років тому. Турботливі мами готували толокно для годування маленьких дітей при нестачі або відсутності грудного молока. Люди похилого віку харчувалися толокном замість звичних каш при різних недугах, відчуваючи на собі його загальнозміцнюючі властивості. Готували в старовину толокно так: спочатку зерно замочували, а потім на ніч залишали в теплій печі. Просушене зерно товкли і складали для зберігання та подальшого використання.

В даний час технологія виробництва толокна передбачає оптимальний час його пробудження, низькотемпературний режим сушіння, що дозволяє зберегти всі вітаміни і ферменти зерна, дбайливе подрібнення.

Лікарі повністю підтримують дієтологів у питаннях корисних властивостей толокна, призначаючи даний продукт при туберкульозі, анемії, стресах, депресії, відсутності молока під час лактації, для відновлення після операцій або тривалого медикаментозного лікування. Толокно багате різними природними речовинами, що сприяють відновленню нормальної життєдіяльності організму.

Завдяки вмісту в толокні лігніну та інших харчових волокон, знижується рівень холестерину в крові, відбувається очищення організму від зайвих кислот жовчі, токсинів, помітно підвищується імунітет і стабілізується робота ендокринної системи. Біофлавоноїди знижують ризик утворення пухлин і запобігають розвитку раку в цілому, виводять токсичні речовини, сприяють протіканню важливих процесів в організмі та прискорюють регенерацію клітин. Лецитин сприяє більш якісному засвоєнню білків. При його недоліку спостерігаються дратівливість, зниження концентрації уваги та погіршення пам'яті. Адже лецитин є основним елементом тканини мозку і повинен регулярно надходити в організм з їжею. Встановлено, що ефективність рослинного лецитину вище, ніж тваринного походження. Авенантраміди запобігають закупорку судин і артерій, перешкоджаючи росту бляшок на стінках кровоносних судин. Аланін сприяє якісній роботі імунної системи та збереженню правильного балансу цукру в крові. Цистеїн захищає організм від руйнівної дії радіації.

Толокно можна рекомендувати як антидепресант - в ньому міститься багато вітамінів групи B, актуальних для зміцнення нервової системи, пам'яті і омолодження організму.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору