Опис
Добавка дієтична Шиїтаке знижує ризик виникнення новоутворень, стимулює клітинний імунітет; надає противірусний захист, дає поштовх до ремісії при аутоімунних захворюваннях, знижує рівень холестерину і цукру в крові.
Рекомендації щодо застосування
Приймати по 1 таблетці 2 рази на день за 10 хвилин до їди.
Склад
Шіітаке гриба екстракт сухий.
Шиїтаке гриба екстракт проявляє противірусну, антимікробну, протипухлинну дію, зміцнює імунну систему. Є багатим джерелом мінералів (міді, заліза, цинку, фосфору, калію, кальцію, магнію), вітаміну D, вітамінів В1, В2 і ВЗ, поліненасичених жирних кислот, найцінніших незамінних амінокислот, грибних фітонцидів, містить унікальний іммуномодулюючий полісахарид лентинан.
Цей полісахарид призводить в бойову готовність власні системи протиракового захисту організму - активізує імунні клітини для відтворення інтерлейкіну, що викликає «ефект некрозу пухлини». Причому цей вплив має м'який коригуючий, а не стимулюючий ефект, що перешкоджає виснаженню протиракового імунітету. Екстракт шиїтаке допомагає ефективно боротися як з доброякісними, так і зі злоякісними пухлинами шлунка, кишечника, підшлункової залози, молочних залоз, матки, легень, шкіри, передміхурової залози. Неефективний він тільки щодо злоякісних захворювань головного мозку.
При прийомі екстракту шиїтаке онкохворими відзначено значне зниження побічних ефектів від радіо- і хіміотерапії. Екстракт шиїтаке активізує виділення інтерферону, у якого потужна противірусна дія, тому екстракт ефективний при багатьох вірусних інфекціях (ГРВІ, гепатиті, герпесі, ВІЛ).
Екстракт шиітаке прискорює перетворення ліпопротеїдів малої щільності, високий рівень яких лежить в основі утворення атеросклеротичних бляшок і формуванні гіпертонічного синдрому. З давніх часів шиїтаке використовували для лікування імпотенції за рахунок високого вмісту цинку і антиатеросклеротичної активності.
Як з'ясували сучасні вчені, прийом екстракту шиїтаке прискорює остеогенез при переломі кісток, дає поштовх до ремісії при аутоімунних захворюваннях, позитивним чином впливає на кровообіг, затримує склеювання тромбоцитів в тромби, зменшує всмоктування цукрів у шлунково-кишковому тракті, сприяє відновленню клітин підшлункової залози, що виробляють інсулін. Під його впливом поліпшується засвоєння глікогену печінкою і м'язами, нормалізується обмін жирів і холестерину, зменшується рівень глюкози в крові, знижується зайва вага.
Терміни та умови зберігання
36 місяців при температурі від +5°С до +25°C.
Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів.