Опис
Олія насіння гарбуза отримана з добірного насіння цієї овочевої культури методом холодного пресування, є унікальним акумулятором біологічно активних речовин. Має виражені протизапальні, антиоксидантні, імуномодулюючі властивості, що сприяє повній нормалізації структури й функцій пошкоджених органів і тканин, особливо корисна для передміхурової залози, слизових оболонок шлунково-кишкового тракту, шкіри.
Показання до застосування
Використовувати в дієтичному раціоні як додаткове джерело мікронутрієнтів й антиоксидантних речовин для оптимізації харчування при захворюваннях:
- шлунково-кишкового тракту (гастрити, дисбактеріоз і закреп кишківника);
- сечостатевої сфери (простатит, аденома передміхурової залози, чоловіча безплідність);
- зору (катаракта, глаукома, ангіопатія сітківки ока);
- венозної системи;
- дефіциті вітаміну А;
- дефіциті цинку.
Дія
- олія гарбуза включає в себе комплекс природних біологічно активних речовин, що обумовлює його лікувальний вплив, як на клітинному рівні, так і на рівні всього організму в цілому;
- нормалізує обмін речовин, тонізує і загально зміцнює;
- сприяє адаптації та підвищенню опірності організму до стресових ситуацій;
- попереджає розвиток синдрому хронічної втоми і астенізації, порушенню розумової діяльності;
- підвищує опірність організму до простудних захворювань;
- відновлює і нормалізує секреторну, моторноевакуаторну функції шлунково-кишкового тракту, жовчного міхура та жовчовивідних шляхів;
- має виражену гепатопротекторну і мембраностабілізувальну дію;
- має антигельмінтну активність.
Склад
олія насіння гарбуза, вітамін Е, желатин харчовий.
Спосіб застосування
2 капсули 2-3 рази на день за 30 хвилин до вживання їжі.
Курс прийому: 1-3 місяці 3-4 рази на рік.