Опис
Компанією «Фіторія» розроблена нова унікальна дієтична добавка "Пробіофіт з вітаміном С". До складу «Пробіофіта С» входять три діючі речовини - біомаса бактерій Bacillus licheniformis, Фітор і аскорбінова кислота (вітамін С).
«Пробіофіт з вітаміном С» - це дуже потужний імунокоригуючий пробіотик, який активізує імунітет організму людини, дає йому додаткову енергію для боротьби зі специфічними шкідливими чинниками.
Біомаса бактерій Bacillus licheniformis, яка входить до складу «Пробіофіта С», є розробкою провідних вчених-мікробіологів Новосибірська.
Bacillus licheniformis активує вироблення інтерферону, який запобігає розмноженню мікробів і вірусів, пригнічує інфіковані клітини в самому організмі людини.
Вітамін «С» - потужний антиоксидант. Він грає важливу роль в регуляції окислювально-відновних процесів, бере участь в синтезі колагену і проколагену, в обміні фолієвої кислоти та заліза, а також синтезі стероїдних гормонів і катехоламінів. Вітамін «С» регулює згортання крові, нормалізує проникність капілярів, проявляє протизапальну та протиалергічну дії. Крім того, вітамін «С» грає важливу роль в забезпеченні захисту організму від наслідків стресів.
Добавка «Фітор» - природний універсальний біологічно активний комплекс, який виробляється з листя дуба черешчатого (Quercus robur L.) за унікальною і запатентованою компанією «Фіторія» технологією. Згідно з даними хімічного аналізу сухий екстракт «Фітор» містить суму фенольних сполук (не менше 10% в перерахунку на галловую кислоту і суху речовину), суму оксідікумарінів (не менше 3% в перерахунку на 7-окси-4-метілкумарін), катехіни таніни, полісахариди, мікроелементи.
Фітор має загальнозміцнюючу, біомодулюючу і регенеруючу властивість.
Пробіофіт з вітаміном «С» - це дієтична добавка до раціону харчування, додаткове джерело вітаміну «С», вживання якої сприяє нормалізації функціонування шлунково - кишкового тракту, поліпшенню обміну речовин.
Показання до застосування
Використовують для відновлення мікрофлори кишечника (після прийняття антибіотиків), а також при:
- лікуванні бактеріальних інфекцій (дизентерія, сальмонельоз, туберкульоз);
- лікуванні різних захворювань шлунково-кишкового тракту (діарея, дисбактеріоз, харчові отруєння, кишкові інфекції);
- лікуванні вірусних інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом (ГРЗ, ГРВІ, гепатит, грип).
Склад
Дубильні речовини, флавоноїди, кверцетин і т.д., галова і еллагова кислоти, флобафен, пентозани, пектини, моносахара, масла, білкові речовини, крохмаль, вуглеводи, більше 30 макро- і мікроелементів, вітаміни В1, В2, В6, РР, С.
Харчова цінність: білки - 4,2г; жири -0,0 г вуглеводи - 29,0 г, вітамін «С» - 20,0 м
Енергетична цінність (калорійність) 100г - 132,0 ккал.
Спосіб застосування
Дітям від 7-ми до 14-ти років - по одній капсулі 2-3 рази на день за 20 хвилин до їди.
Дітям з 14 років і дорослим - по одній капсулі 3-4 рази на день за 20 хвилин до їди.